Χορτοφαγικό εστιατόριο Avocado

Οι σπουδαστές του μαγειρικού τμήματος είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το χορτοφαγικό εστιατόριο Αvocado με αφορμή την ετήσια εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα. Παρακάτω περιγράφουν την εμπειρία τους.

Συμμετείχαν ονομαστικά οι σπουδαστές:

  • Περουλάκη Χριστίνα
  • Ψώνη Αλεξάνδρα
  • Δημητρόπουλος Νίκος
  • Γουβεράκης  Κυριάκος
  • Μαθιουδάκης Κωνσταντίνος

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που απευθύνεται σε χορτοφάγους και vegan.

Υπάρχουν μόλις δύο καταστήματα τέτοιου είδους στην Αθήνα, το συγκεκριμένο βρίσκεται κοντά στο κέντρο (σύνταγμα), κάτι που εξυπηρετεί ιδιαίτερα για την προώθηση του μαγαζιού καθώς ο κόσμος περνάει αρκετά συχνά από εκεί. Επιπλέον το κατάστημα αρχικά βασίστηκε στους ξένους τουρίστες (για αυτό και περιέχει πιάτα για gluten free καθώς και wheat free). Τα γεύματα δεν περιέχουν συντηρητικά και χρησιμοποιούν κατά βάση βιολογικά προϊόντα.

Ο εσωτερικός χώρος του μαγαζιού ήταν ιδιαίτερα προσεγμένος. Τα χρώματα, η διακόσμηση και η μουσική σε έβαζαν στο κλίμα του εστιατορίου καθώς και το φιλικό περιβάλλον προδιέθετε στον πελάτη να έχει ένα ευχάριστο και απολαυστικό γεύμα ακόμη και αν δοκίμαζε για πρώτη φορά ένα τέτοιου είδος μενού.

Ο ιδιοκτήτης μεγάλωσε στην Αμερική και λόγο της διαφορετικής νοοτροπίας του, σκέφτηκε ότι ένα εστιατόριο vegetarian στην Αθήνα θα αποτελούσε μία πρωτότυπη ιδέα. Λόγο της καλής δουλειάς και της μεταδοτικότητας του κατόρθωσε να αναγνωριστεί από το tripadvisor.

Σχόλια πελατών αναφέρουν ότι το avocado είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βγεις έξω με τους φίλους σου… είναι ένα μέρος υγιές, συμπονετικό και γαλήνιο καταφύγιο στο κέντρο της Αθήνας.
[gdl_gallery title=»Avocado» width=»100″ height=»100″ ]