Συχνές Ερώτησεις

Πόσο διαρκεί η φοίτηση;
Η φοίτηση στη Hotelier education στα Βασικά προγράμματα σπουδών  της Μαγειρικής Τέχνης καθώς και στο τμήμα της Διοίκησης Ξενοδοχείου είναι διετής. Κάθε έτος σπουδών ,χωρίζεται σε δύο περιόδους.
Η φοίτηση στο πρόγραμμα σπουδών  του ταχύρρυθμου της Ζαχαροπλαστικής τέχνης είναι ένα έτος.
Την πρώτη περίοδο οι σπουδαστές  είτε στα Βασικά προγράμματα, είτε στο Ταχύρρυθμο πρόγραμμα, εκπαιδεύονται μέσα στις εγκαταστάσεις της Hotelier education, ενώ την δεύτερη περίοδο πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση σε συνεργαζόμενες με την Hotelier Education ξενοδοχειακές και επισιτιστικές μονάδες.

Πόσες ώρες διαρκούν τα μαθήματα και πόσες φορές την εβδομάδα;
Η εκπαίδευση των σπουδαστών στα Βασικά προγράμματα σπουδών πραγματοποιείται  καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη σε δύο ζώνες μαθημάτων και Παρασκευή μόνο πρωινή ζώνη. Καθημερινά η εκπαίδευση των σπουδαστών διαρκεί συνολικά 8 διδακτικές ώρες.
Στα Ταχύρρυθμα προγράμματα σπουδών η εκπαίδευση πραγματοποιείται  καθημερινά 4 διδακτικές ώρες από Δευτέρα ως Παρασκευή.

Ποσό διαρκεί η εκπαίδευση των σπουδαστών μέσα στις εγκαταστάσεις της Hotelier education και πόσο η πρακτική άσκηση;
Η εκπαίδευση των σπουδαστών μέσα στις εγκαταστάσεις της Hotelier Education διαρκεί από τέλη Οκτώβριου έως και τέλη Μάρτιου. Ενώ η πρακτική άσκηση διαρκεί συνολικά 5 μήνες .

Πως βοηθάτε τους απόφοιτους με το θέμα της επαγγελματικής αποκατάστασης;
Στη Hotelier Education λειτουργεί γραφείο καριέρας, το οποίο βοηθά τους αποφοίτους στη σύνταξη βιογραφικών, τα αποστέλλει στις τουριστικές επιχειρήσεις, τους προετοιμάζει για συνεντεύξεις και κλείνει ραντεβού μαζί τους.

Σε ποία γλώσσα γίνονται τα μαθήματα;
Όλα τα μαθήματα γίνονται στην ελληνική γλώσσα.

Είναι απαραίτητο να έχω πτυχίο ξένων γλωσσών;
Στην Hotelier Education δεν χρειάζεται να έχει κάποιος πτυχίο ξένης γλώσσας καθώς διδάσκονται  Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Η σίτιση και η διαμονή είναι απαραίτητη;
Όχι δεν είναι υποχρεωτικό. Ο σπουδαστής μπορεί να επιλέξει μέσα από τα τρία πακέτα εκπαίδευσης. Το κομμάτι της παρακολούθησης εντάσσεται και στα τρία πακέτα ,ενώ το πακέτο σίτισης ή διαμονής επιλέγεται από τους σπουδαστές και διαμορφώνεται σύμφωνα  με τις ανάγκες τους.

Πόσο είναι το κόστος; Υπάρχουν εκπτωτικές κατηγορίες και διακανονισμοί στους τρόπους πληρωμής;
Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με το πιο πακέτο παρακολούθησης θα επιλέξει ο σπουδαστής. Υπάρχουν εκπτωτικές κατηγορίες και ευέλικτοι διακανονισμοί αποπληρωμής διδάκτρων.

Τι γίνεται αν ο σπουδαστής είναι από μακριά;
Οι σπουδαστές που είναι από μακριά μπορούν να επιλέξουν το πακέτο διαμονής που περιλαμβάνει την παρακολούθηση του προγράμματος που έχουν επιλέξει , την σίτιση τους ,καθώς και την διαμονή τους σε δωμάτια 5αστερου ξενοδοχείου.