Σίτιση και Παρακολούθηση

 

Ο σπουδαστής έχει την δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ τριών πακέτων παρακολούθησης κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης του. Το πακέτο της απλής σίτισης παρακολούθησης είναι ένα από αυτά.

Κάποιος σπουδαστής που επιλέγει στην ειδικότητα του το πακέτο της σίτισης παρακολούθησης, έχει τη δυνατότητα να εκπαιδεύεται, να παρακολουθεί και να σιτίζεται ανάμεσα στις δυο ζώνες του ωρολογίου προγράμματος.

Στο σπουδαστή που επιλέγει αυτή τη κατηγορία προσφέρονται 3 γεύματα ημερησίως από Δευτέρα έως Παρασκευή βασισμένα στο διαιτολόγιο της Hotelier education.

Με αυτή τη κατηγορία στο σπουδαστή δίνεται η δυνατότητα να παραμένει στις εγκαταστάσεις της Hotelier education και να απολαμβάνει τα γεύματα που επιμελούνται οι σπουδαστές και οι καθηγητές των Μαγειρικών τμημάτων, αποφεύγοντας να φεύγει και επιστρέφει με την έναρξη της απογευματινής ζώνης μαθημάτων.

Όπως σε όλα τα πακέτα έτσι και στο συγκεκριμένο πακέτο, παρέχονται αρκετές δωρεάν παροχές, ενώ ταυτόχρονα η αποπληρωμή των διδάκτρων γίνεται με ευέλικτους διακανονισμούς