Πρόγραμμα σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος της Μαγειρικής Τέχνης βασίζεται  στο συνδυασμό θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων , δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να αποκτήσουν άμεσα στέρεες βάσεις και να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις  και τον ανταγωνισμό σε ένα από τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα της τουριστικής βιομηχανίας.

 

Μαθήματα που διδάσκονται:

  • Μαγειρική Τέχνη
  • Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός κουζίνας
  • Κρητική Κουζίνα
  • Ελληνική Κουζίνα
  • Ανατομία – Τεμαχισμός
  • Στοιχεία καριέρας
  • Στοιχεία εστιατορικής Τέχνης
  • Διακοσμητική
  • Δημιουργική Μαγειρική
  • Σύνθεση Μενού
  • Κοστολόγιο
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Conceptual cuisine
  • Σύγχρονες και εναλλακτικές τεχνικές Μαγειρικής
  • Διαιτητική
  • Στοιχεία Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
  • Υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας
  • Αγγλικά
  • Γαλλικά
  • Χρήση Η/Υ