Πρόγραμμα σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Τεχνικός Mαγειρικής Tέχνης βασίζεται  στο συνδυασμό θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων , δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να αποκτήσουν άμεσα στέρεες βάσεις και να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις  και τον ανταγωνισμό σε ένα από τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα της τουριστικής βιομηχανίας.

Μαθήματα που διδάσκονται

  • Αρχές οικονομικής
  • Τέχνη μαγειρικής
  • Στοιχείαζαχαροπλαστικής
  • Τεχνικές εγκαταστάσεις- εξοπλισμός
  • Έλεγχος εμπορευμάτων
  • Ελληνική Κουζίνα
  • Κρητική Κουζίνα
  • Οργάνωση – λειτουργία εστιατορίου
  • Κοστολόγιο παρασκευασμάτων
  • Οινολογία
  • Υγιεινή και ασφάλεια
  • Σύνθεση μενού
  • Τεμαχισμός κρεάτων
  • Τροφογνωσία – εδεσματολόγιο
  • Διαιτητική
  • Διακοσμητική παρασκευασμάτων
  • Διοίκηση προσωπικού
  • Σύγχρονες Τεχνικές εναλλακτικής μαγειρικής
  • Δημιουργική Κουζίνα
  • Conseptual Cuisine
  • Αγγλικά
  • Γαλλικά*

* με δυνατότητα Πιστοποίησης A1 / A2