Προφίλ

«Δε με ενδιαφέρει να δημιουργώ πιάτα, αλλά να δημιουργώ τους δημιουργούς πιάτων..»

FerranAdria

 

Η Μαγειρική κάποτε αποτελούσε μια παραδοσιακά μια επαγγελματική επιλογή μιας τέχνης που δεν απαιτούσε μεγάλο εύρος γενικών γνώσεων  για αυτόν που θα επιθυμούσε να την εξασκήσει  αλλά κυρίως πειθαρχία , ταλέντο και αντίληψη. Οι γνώσεις  ,σε αυτούς που εργαζόταν εμπειρικά μέσα σε μια επαγγελματική κουζίνα περνούσαν μέσα από  την καθημερινή εργασία και την προσωπική τους ενασχόληση με το αντικείμενο.

Στις μέρες αυτό  δεν αρκεί..

H Hotelier education κατανοώντας πλήρως τη σημασία της πιστοποιημένης γνώσης στη σύγχρονη αγορά εργασίας, αλλά και την ανάγκη δημιουργίας ενός τμήματος το οποίο θα παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για την παραμονή αλλά και την εξέλιξη στο χώρο, σε μάγειρες που δεν έχουν τις απαραίτητες σπουδές, αλλά εργάζονται εμπειρικά στο χώρο του επισιτισμού, δημιούργησε πριν χρόνια μια ακόμη καινοτομία στο χώρο των Τουριστικών σπουδών .Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα για εμπειρικούς μάγειρες.

Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα για εμπειρικούς μάγειρες, είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ήδη εργαζόμενων ή των ατόμων που είχαν εργαστεί στο παρελθόν σε επαγγελματικές κουζίνες, χωρίς πιστοποιημένη γνώση.

Μέσα από το πρόγραμμα σπουδών δημιουργεί ο εμπειρικός μάγειρας δημιουργεί ένα θεωρητικό υπόβαθρο γνώσεων και  αλλά και αποκτά πιο ολοκληρωμένη κατάρτιση στις ήδη υπάρχουσες γνώσεις, που έχει αποκτήσει με την εμπειρία. Παράλληλα η δομή του προγράμματος, του επιτρέπει να καλύψει τυχόν  κενά πάνω  σε τεχνικές δεξιότητες και  θεωρητικά πεδία , που δεν τα έχει συναντήσει στην επαγγελματική του πορεία και ταυτόχρονα τον προετοιμάζει για τις εξετάσεις πιστοποίησης, που θα του εξασφαλίσουν με τον πλέον αναγνωρισμένο τρόπο, το επίπεδο γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων του .

Σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει στον εκπαιδευόμενο τις απαραίτητες θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να καλύψει τις εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές ανάγκες του σε σχέση και με τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνετε η κατάρτιση του εκπαιδευόμενου η οποία συντελεί στο να εδραιωθεί στον εργασιακό του χώρο.

Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα σπουδών Μαγειρικής Τέχνης για εμπειρικούς Μάγειρες, διάρκειας 180 ωρών δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν άμεσα στέρεες βάσεις σε ένα από τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα της τουριστικής βιομηχανίας, ενώ παράλληλα τους προετοιμάζει για τις πιστοποιήσεις CCC(CertifiedCookChef) και CCASC (CertifiedCulinaryArtsSpecialistCook) της ACTA, αναγνωρισμένες σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

 

CCC_logo