ΝΕΟ σεμινάριο «Barista skills & Brewing methods»
Pulling A Shot of Espresso

Η Hotelier education, σε συνεργασία με τον Σταύρο Μιχαήλ – επίσημο εκπαιδευτή του Speciality Coffee Association of Europe (SCAE), ανοίγει τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων «Barista skills & Brewing methods», για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 32 ωρών θεωρητικής και πρακτικής εξάσκησης, με έναρξη 7 Νοεμβρίου 2016 και λήξη 15 Νοεμβρίου 2016 και περιορισμένες θέσεις συμμετοχής.

Με δυνατότητα τριών πιστοποιήσεων από τον SCAE, αναγνωρισμένων σε διεθνές επίπεδο, οι ενδιαφερόμενοι αποκτούν γνώσεις και δεξιότητες που θα τους δώσουν το εισιτήριο για να εισαχθούν στο επάγγελμα του Barista.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του Βarista, αλλά και επαγγελματίες που θέλουν να επικυρώσουν τις γνώσεις τους με διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις.

 

A5_katachwrhsh_Barista_2016_foto-01 - teliko

SCAE_Logo_CDS_Introduction_to_Coffee copy SCAE_Logo_CDS_Brewing copy SCAE_Logo_CDS_Barista_Skills copy