Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Hotelier education στην Δημοτική Αγορά Χανίων!

Όσοι παρευρέθηκαν την Παρασκευή 06/02/15 στο προαύλιο της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα τέστ τεσσάρων ερωτήσεων, του οποίου ο νικητής θα κερδίσει Υποτροφία ενός δωρεάν χρόνου φοίτησης στην Hotelier education, στον κλάδο της Μαγειρικής Τέχνης!

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να παρακολουθήσουν τους πρωτοετείς σπουδαστές των τμημάτων της Μαγειρικής Τέχνης ,που με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, ετοίμασαν δημιουργικά πιάτα με παραδοσιακές Κρητικές πρώτες ύλες. Οι συνταγές που εκτέλεσαν ήταν, αρνάκι με κρούστα μυρωδικών και σάλτσα από πετιμέζι και πορτοκάλι, συνοδευμένο με τσιγαριαστό σταμναγκάθι, καθώς και γεμιστό χοιρινό με γραβιέρα Κρήτης και σάλτσα αποξηραμένου σύκου συνοδευμένο με σαλάτα με ασκολύμπρους και παντζάρι.

Δίπλα οι δευτεροετείς σπουδαστές της Μαγειρικής Τέχνης, μαζί με τον υπεύθυνο καθηγητή τους, έφτιαξαν καλλιτεχνικές δημιουργίες, συνθέτοντας ένα μπουκέτο λουλουδιών από σκαλιστά λαχανικά.

Ακόμα, οι σπουδαστές του τμήματος της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης μαζί με τον υπεύθυνο καθηγητή τους, ετοίμασαν γλυκά κεράσματα για τους παρευρισκόμενους που απόλαυσαν φρέσκα σου γεμισμένα με κρέμα βανίλιας και επικάλυψη σοκολάτας.

Οι σπουδαστές από τα τμήματα της Διοίκησης Ξενοδοχείου, ενημέρωναν τους παρευρισκόμενους για την Υποτροφία και κερνούσαν τον κόσμο μπρουσκέτες με παραδοσιακές Κρητικές γεύσεις.

Ο νικητής της Υποτροφίας για τον κλάδο της Μαγειρικής Τέχνης θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες στην επίσημη σελίδα της Hotelier education στο Facebook (www.facebook.com/hotelier.education.official) καθώς και στην ιστοσελίδα www.hotelier.edu.gr

[gdl_gallery title=»Agora» width=»100″ height=»100″ ]