Εκπαιδευτική ομάδα

 


Βλαζάκη Χρυσούλα

Η κυρία Βλαζάκη είναι απόφοιτος Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης του τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας Τουριστικών επιχειρήσεων. Διαθέτει τριακονταετή εμπειρία στον χώρο του τουρισμού. Έχει διατελέσει την πρώτη διευθύντρια ξενοδοχείου στο Νομό Χανίων και παρέμεινε σε αυτή τη θέση μέχρι και την συνταξιοδότηση της.

 

 

 

 

 

Διγαλή Ινώ

Η κυρία Διγαλή είναι F&B Manager του Ομίλου Γιαννούλη στα Χανιά. Αυτό σημαίνει ότι είναι υπεύθυνη για την τροφοδοσία όλων των ξενοδοχείων του Ομίλου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του επισιτισμού και της εστίασης . Διδάσκει στην Hotelier education στο Β έτος της Διοίκησης ξενοδοχείου το μάθημα F&B Management

 

 

 


Θεοδωράκης Γιάννης

Ο κύριος Θεοδωράκης έχει τελέσει διευθυντής επισιτιστικών τμημάτων σε πολυάριθμα  ξενοδοχεία. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Στελεχών Τουριστικών Επιχειρήσεων Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι Ηρακλείου. Έχει εμπειρία 26 χρόνων ως εργαζόμενος και στέλεχος στον τουριστικό κλάδο καθώς έχει εργαστεί σε πολυάριθμα ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις στην Κρήτη. Παράλληλα έχει διδακτική εμπειρία ως καθηγητής σε ιδιωτικές και δημόσιες τουριστικές σχολές στο νομό Χανίων.

 

 

Κατσικανδαράκης Πέτρος

Ο κύριος Κατσικανδαράκης είναι Pastry Chef με εξειδικευμένες γνώσεις στην Aρτοποιία, αλλά και στην Μαγειρική . Έχει εργαστεί σε γνωστές επιχειρήσεις σε Νέα Υόρκη, Αθήνα, Κρήτη και Σκιάθο. Είναι κάτοχος πολυάριθμων πιστοποιήσεων και σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Διδάσκει αρτοποιία στο ταχύρυθμο τμήμα ζαχαροπλαστικής τέχνης.

 

 

Kachur Alla

Η κυρία Kachur είναι κάτοχος πτυχίου του Εθνικού Πανεπιστημίου της Οδησσού στο τμήμα της Ρωμαϊκής και Γερμανικής Φιλολογίας. Επίσης είναι κάτοχος υποτροφίας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό. Έχει εργαστεί ως Tour Leader σε τουριστικά γραφεία και ως Διευθύντρια Πωλήσεων. Είναι κάτοχος πιστοποιήσεων πέντε γλωσσών, Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ελληνικά, Ουκρανικά και Ρώσικα.Η κα Kachur διδάσκει Ρώσικη ξενοδοχειακή ωρολόγια.

 

 

Κληρονομάκη Κυριακή

Η κυρία Κληρομάκη είναι απόφοιτος του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Χανίων στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης .Είναι κάτοχος πολυάριθμων πιστοποιήσεων και σεμιναρίων. Σε ένα αμιγώς ανδροκρατούμενο επάγγελμα η κα Κληρονομάκη έχει πολυετή εμπειρία ως Sous Chef στο ξενοδοχείο Caldera Beach του ομίλου Atlantica. Παράλληλα, διαθέτει πολυετή διδακτική εμπειρία.

 

 

Κουμπαράκης Αθανάσιος

Ο κύριος Κουμπαράκης είναι Απόφοιτος του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, Διοίκησης & Οικονομίας του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ. Από το 1995 έως και σήμερα έχει εργαστεί σε πολυάριθμες ξενοδοχειακές μονάδες σε Χανιά ,Ηράκλειο , Ελούντα, Μύκονο , Αυστρία και Ελβετία ως Receptionist και Front office manager.

 

 

Κουτσουρέλης Στράτος

Ο κύριος Κουτσουρέλης είναι απόφοιτος του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης στο τμήμα Εφαρμοσμένης πληροφορικής και πολυμέσων. Έχει εργαστεί σε πολυάριθμες εταιρίες όπως η Εμπορική Τράπεζα Ελλάδος, η Shell Hellas, ICT Europe,Vodafone αλλά και ως επιτηρητής εξετάσεων και βαθμολογητής για το Υπουργείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, ενω διαθέτει πολυετή διδακτική εμπειρία σε Δημόσιες και Ιδιωτικές σχολές.

 

 

Κουφός Ιωάννης

Ο κύριος Κουφός είναι Executive Chef στο ξενοδοχείο Thalassa Beach Resort and Spa στα Χανιά. Έχει εμπειρία και πιστοποιήσεις από πολυάριθμα σεμινάρια, φεστιβάλ γαστρονομίας και διαγωνισμούς μαγειρικής και διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης και του επισιτισμού.Είναι πιστοποιημένος Αρχιμάγειρας από την Αcta ,κάτοχος CChe (Certified chef Executive ) καθώς διαθέτει και πιστοποίηση επιμόρφωσης σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας από τον ΕΦΕΤ. Παράλληλα είναι εκλεγμένος Αναπληρωτης Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης.

 

 

Κωστάκη Φωτεινή

Η κυρία Κωστάκη είναι κάτοχος Πτυχίου Γαλλικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, με Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στις Γλώσσες και την Ιστορία. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία  σε Δημόσιες και Ιδιωτικές σχολές.

 

 

Μακρής Γιώργος

Ο κύριος Μακρής είναι απερχόμενος πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης και πιστοποιημένος Αρχιμάγειρας και εξεταστής της ACTA, ενώ για χρόνια συμβάλει στην ανάδειξη της Κρητικής κουζίνας. Είναι Operation Executive Chef στην εταιρεία CHC Hotels, ενώ έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία ως τακτικός καθηγητής σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ για αρκετά χρόνια, ο ίδιος δίνει μεγάλη βαρύτητα στον ρόλο του καθηγητή.

 

 

Μαστορακάκης Γιάννης

Ο κύριος Μαστορακάκης είναι Head Barman στο Ξενοδοχείο Minoa palace Resort & Spa. Είναι κάτοχος πολυάριθμων σεμιναρίων και πτυχίων και πιστοποιήσεων στο Food & Beverage Service αλλά και την σωστή και άρτια εξυπηρέτηση πελατών. Ο κύριος Μαστορακάκης Γιάννης διδάσκει λειτουργία μπαρ στα τμήματα Διοίκησης ξενοδοχείου.

 

 

Μπαλωμενάκης Ιωσήφ

Ο κύριος Μπαλωμενάκης είναι Executive Chef στο ξενοδοχείο Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spaγνωστού Ομίλου ξενοδοχείων στο νομό Χανίων. Μετράει πολυάριθμες πιστοποιήσεις και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης και του επισιτισμού καθώς έχει εργαστεί ως Chef σε πολλές ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις στην Αθήνα και την Κρήτη. Ήταν υπεύθυνος καθηγητής της ομάδας των δευτεροετών σπουδαστών που διαγωνίστηκαν στην κατηγορία School of The Year στον Διαγωνισμό της Νοτίου Ευρώπης που έγινε τον Φεβρουάριο του 2015 στη Θεσσαλονίκη , όπου και κατέκτησαν το Χάλκινο μετάλλιο.

 

 

Νικολαίδης Νίκος

Ο κύριος Νικολαΐδης είναι απόφοιτος του College of Tourism and Hotel Management στη Λευκωσία αλλά και κάτοχος διαφόρων διπλωμάτων και πιστοποιήσεων. Έχει διατελέσει Διευθυντής πέντε εστιατορίων σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό και Διευθυντής ποιότητας και υπηρεσιών. Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως Διευθυντής  εστιατορίων και F&B Manager σε ξενοδοχεία στα Χανιά, ενώ έχει διδακτική εμπειρία χρόνων στο αντικείμενό του.

 

 

Ρουκουνάκης Γιώργος

Ο κύριος Ρουκουνάκης είναι Executive Pastry Chef του Ομίλου Smile Hotels και έχει πολυετή εμπειρία στη Ζαχαροπλαστική Τέχνη, καθώς έχει συνεργαστεί με πολλά Ξενοδοχεία και ζαχαροπλαστεία στην Κρήτη. Είναι κάτοχος πτυχίου Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακό στο F&B management. Παράλληλα, διαθέτει πολυετή διδακτική εμπειρία.

 

 

Τερεζάκη Ελένη

Η κυρία Τερεζάκη είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ανώτατου τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος Κρήτης, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Εξυπηρέτησης πελατών. Έχει πολυετή εμπειρία στον τουριστικό κλάδο και επί σειρά ετών έχει εργαστεί  σε μεγάλους ομίλους Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στην Κρήτη στα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών, Υποδοχής, Δημοσίων σχέσεων αλλά και ως Υπεύθυνη κρατήσεων. Διαθέτει επίσης, πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία Front office, Back office  και Κρατήσεων.

 

 

Τσιβουράκης Κώστας

Ο κύριος Τσιβουράκης είναι Sous Chef στο Ξενοδοχείο Panorama Beach Hotel καθώς και πιστοποιημένος Αρχιμάγειρας από την ACTA. Είναι κάτοχος πολυάριθμων πτυχίων και πιστοποιήσεων με γνώσεις πάνω σε κάθε κομμάτι της Μαγειρικής Τέχνης. Είναι B Αντιπρόεδρος της Λέσχης αρχιμαγείρων Κρήτης καθώς και πιστοποιημένος αξιολογητής εστιατορίων από την Ελληνική Ακαδημία Γεύσης.

 

 

 

 

Τσικαλάκη Όλγα

Η κυρία Τσικαλάκη είναι πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και κάτοχος πτυχίων και πιστοποιήσεων σχετικά με τον τομέα της αγγλικής και γερμανικής φιλολογίας. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικά κέντρα ξένων γλωσσών στην Αθήνα και στα Χάνια, ως καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και ως καθηγήτρια γενικής και ειδικής κατεύθυνσης στη σχολή Εμπορικού Ναυτικού, ενω διαθέτει πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία  σε Δημόσιες και Ιδιωτικές σχολές.