Εκπαιδευτική ομάδα

ALLA KACHUR

ALLA KACHUR
Η κα Kachur είναι κάτοχος πτυχίου του Εθνικού Πανεπιστημίου της Οδησσού στο τμήμα της Ρωμαϊκής και Γερμανικής Φιλολογίας

Επίσης είναι κάτοχος υποτροφίας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό.

Έχει εργαστεί ως Tour Leader σε τουριστικά γραφεία και ως Διευθύντρια Πωλήσεων. Είναι κάτοχος πιστοποιήσεων πέντε γλωσσών, Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ελληνικά, Ουκρανικά και Ρώσικα.

Η κα Kachur διδάσκει Ρώσικη ξενοδοχειακή ωρολόγια.
Βλαζάκη Χρυσούλα
Η κα Βλαζάκη είναι απόφοιτος Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης του τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας Τουριστικών επιχειρήσεων. Διαθέτει τριακονταετή εμπειρία στον χώρο του τουρισμού. Έχει διατελέσει την πρώτη διευθύντρια ξενοδοχείου στο Νομό Χανίων και παρέμεινε σε αυτή τη θέση μέχρι και την συνταξιοδότηση της. Η κα Βλαζάκη διδάσκει στη Hotelier education στο Β΄ έτος Διοίκησης Ξενοδοχείου.
Διγαλή Ινώ
Η κα Διγαλή είναι F&B Manager του Ομίλου Γιαννούλη στα Χανιά. Αυτό σημαίνει ότι είναι υπεύθυνη για την τροφοδοσία όλων των ξενοδοχείων του Ομίλου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του επισιτισμού και της εστίασης . Διδάσκει στην Hotelier education στο Β έτος της Διοίκησης ξενοδοχείου το μάθημα F&B Management.

 


Θεοδωράκης Γιάννης
Ο κ. Θεοδωράκης είναι διευθυντής επισιτιστικών τμημάτων στο Ξενοδοχείο Iolida Beach Luxury Resort του Ομίλου Smile Hotels.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Στελεχών Τουριστικών Επιχειρήσεων Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι Ηρακλείου. Έχει εμπειρία 26 χρόνων ως εργαζόμενος και στέλεχος στον τουριστικό κλάδο καθώς έχει εργαστεί σε πολυάριθμα ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις στην Κρήτη.

Παράλληλα έχει διδακτική εμπειρία ως καθηγητής σε ιδιωτικές και δημόσιες τουριστικές σχολές στο νομό Χανίων.

 

 

Ιωσήφ Μπαλωμενάκης
Ο κος Μπαλωμενάκης είναι Chef σε ξενοδοχείο γνωστού Ομίλου ξενοδοχείων στο νομό Χανίων.

Μετράει πολυάριθμες πιστοποιήσεις και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης και του επισιτισμού καθώς έχει εργαστεί ως Chef σε πολλές ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις στην Αθήνα και την Κρήτη.

Ήταν υπεύθυνος καθηγητής της ομάδας των δευτεροετών σπουδαστών που διαγωνίστηκαν στην κατηγορία School of The Year στον Διαγωνισμό της Νοτίου Ευρώπης που έγινε τον Φεβρουάριο του 2015 στη Θεσσαλονίκη , όπου και κατέκτησαν το Χάλκινο μετάλλιο.

 

Κατσικανδαράκης Πέτρος
Ο κ. Κατσικανδαράκης Πέτρος είναι Pastry Chef με εξειδικευμένες γνώσεις στην αρτοποιία και στην Μαγειρική . Έχει εργαστεί σε γνωστές επιχειρήσεις σε Νέα Υόρκη, Αθήνα, Κρήτη και Σκιάθο. Είναι κάτοχος πολυάριθμων πιστοποιήσεων και σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ο κ. Κατσικανδαράκης διδάσκει αρτοποιία στο ταχύρυθμο τμήμα ζαχαροπλαστικής τέχνης.

 

Κληρονομάκη Κυριακή
Η κα Κληρομάκη είναι απόφοιτος του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Χανίων στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης . Είναι κάτοχος πολυάριθμων πιστοποιήσεων και σεμιναρίων.

Σε ένα αμιγώς ανδροκρατούμενο επάγγελμα η κα Κληρονομάκη έχει πολυετή εμπειρία ως Chef σε εστιατόρια αλλά και ως Sous Chef σε Ξενοδοχεία των Χανίων.

 

Κουτσουρέλης Στράτος
Ο κ. Κουτσουρέλης είναι απόφοιτος του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης στο τμήμα Εφαρμοσμένης πληροφορικής και πολυμέσων.

Έχει εργαστεί σε πολυάριθμες εταιρίες όπως η Εμπορική Τράπεζα Ελλάδος, η Shell Hellas, ICT Europe,Vodafone αλλά και ως επιτηρητής εξετάσεων και βαθμολογητής για το Υπουργείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.

 

Κουφός Ιωάννης
Ο κος Κουφός είναι Chef σε γνωστό ξενοδοχείο 5* στα Χανιά. Έχει εμπειρία και πιστοποιήσεις από πολυάριθμα σεμινάρια, φεστιβάλ γαστρονομίας και διαγωνισμούς μαγειρικής και διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης και του επισιτισμού.

Είναι πιστοποιημένος Αρχιμάγειρας από την Αcta ,κάτοχος CChe (Certified chef Executive ) καθώς διαθέτει και πιστοποίηση επιμόρφωσης σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας από τον ΕΦΕΤ.

Από το τέλος Φεβρουαρίου 2014 είναι εκλεγμένος από το σώμα στο διοικητικό συμβούλιο σαν Β΄ Αντιπρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης

 

Γιώργος Μακρής

Ο κος Μακρής είναι πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης και πιστοποιημένος Αρχιμάγειρας από την ACTA, ενώ για χρόνια συμβάλει στην ανάδειξη της Κρητικής κουζίνας.

Είναι Executive Chef σε ξενοδοχεία των Χανίων, ενώ έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης. Είναι πιστοποιημένος Αρχιμάγειρας από την Αcta ,κάτοχος CChe (Certified chef Executive )

Διαθέτοντας εμπειρία ως τακτικός καθηγητής σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ για αρκετά χρόνια, ο ίδιος δίνει μεγάλη βαρύτητα στον ρόλο του καθηγητή.

 

 

Μαστορακάκης Γιάννης

Ο κύριος Μαστορακάκης Γιάννης είναι Head Barman στο Ξενοδοχείο Minoa palace Resort & Spa. Είναι κάτοχος πολυάριθμων σεμιναρίων και πτυχίων και πιστοποιήσεων, όσον αφορά στο Food & Beverage Service αλλά και την σωστή και άρτια εξυπηρέτηση πελατών.

Ο κύριος Μαστορακάκης Γιάννης διδάσκει λειτουργία μπαρ στα τμήματα διοίκησης ξενοδοχείου.

 

 

Νικολαίδης Νίκος
Ο κος Νικολαΐδης είναι απόφοιτος του College of Tourism and Hotel Management στη Λευκωσία αλλά και κάτοχος διαφόρων διπλωμάτων και πιστοποιήσεων.

Έχει διατελέσει Διευθυντής πέντε εστιατορίων σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό και Διευθυντής ποιότητας και υπηρεσιών. Από το 2007 μέχρι το 2014 διατέλεσε διευθυντής τεσσάρων εστιατορίων στο Ξενοδοχείο Minoa Palace, ενώ σήμερα εργάζεται στο Ξενοδοχείο Πόλης Samaria Hotel ως F&B Manager.

 

Ρουκουνάκης Γιώργος
Ο κ. Ρουκουνάκης είναι Pastry Chef και έχει πολυετή εμπειρία στη Ζαχαροπλαστική Τέχνη, καθώς έχει συνεργαστεί με πολλά Ξενοδοχεία και ζαχαροπλαστεία στην Κρήτη.

Είναι κάτοχος πτυχίου Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακό στο F&B management.

O κος Ρουκουνάκης διδάσκει Ζαχαροπλαστική τέχνη στη Hotelier Education.

 

 

Τερεζάκη Ελένη

Η κα Τερεζάκη είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ανώτατου τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος Κρήτης, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Εξυπηρέτησης πελατών.

Έχει πολυετή εμπειρία στον τουριστικό κλάδο και επί σειρά ετών είχε διατελέσει Υπεύθυνη του τμήματος Κρατήσεων του Ομίλου Γιαννούλη στην Κρήτη. Το τελευταίο διάστημα απασχολείται με μεγάλη επιτυχία σε γνωστή Ξενοδοχειακή μονάδα του νομού Χανίων.

Η κα Τερεζάκη εντάσσεται στο διδακτικό προσωπικό της Hotelier Education, διδάσκοντας στα τμήματα της Διοίκησης Ξενοδοχείου.

 

 

Τσιβουράκης Κώστας

Ο κ. Τσιβουράκης Κων/νος είναι Sous Chef στο Ξενοδοχείο Panorama καθώς και πιστοποιημένος Αρχιμάγειρας από την ACTA. Είναι κάτοχος πολυάριθμων πτυχίων και πιστοποιήσεων με γνώσεις πάνω σε κάθε κομμάτι της Μαγειρικής Τέχνης. Είναι μέλος της Λέσχης αρχιμαγείρων Κρήτης καθώς και πιστοποιημένος αξιολογητής εστιατορίων από την Ελληνική Ακαδημία Γεύσης.

 

 

Τσικαλάκη Όλγα

Η κα Τσικαλάκη είναι πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και κάτοχος πτυχίων και πιστοποιήσεων σχετικά με τον τομέα της αγγλικής και γερμανικής φιλολογίας.

Έχει εργαστεί σε ιδιωτικά κέντρα ξένων γλωσσών στην Αθήνα και στα Χάνια, ως καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και ως καθηγήτρια γενικής και ειδικής κατεύθυνσης στη σχολή Εμπορικού Ναυτικού.

Η κα Τσικαλάκη έχει ενταχθεί στο διδακτικό προσωπικό της Hotelier Education, στο μάθημα της Αγγλικής ορολογίας.

 

 

Χρυσοχεράκη Θεανώ

Η κα Χρυσοχεράκη είναι πτυχιούχος του Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης του τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας Τουριστικών επιχειρήσεων.

Έχει διατελέσει υπεύθυνη υποδοχής , κρατήσεων, διεξαγωγής συνεδρίων και επιλογής προσωπικού σε πολυάριθμα ξενοδοχεία στο νομό Χανίων και στη Καλαμάτα, αλλά έχει εργαστεί και ως Διευθύντρια σε ξενοδοχείο στα Χανιά.

H κα Χρυσοχεράκη διδάσκει στα τμήματα Διοίκησης Ξενοδοχείου της Hotelier Education.